Pour le sperme

Emilion

De afstamming van Emilion staat garant voor prestatievererving. Emilion’s moeder, ‘keur’ IBOP A, is een dochter van de volle zus van de Holsteiner topvererver ‘Lord’. Emilion is net als Lord een sterke vererver voor springpaarden. Rechtsreeks maar ook aan moederszijde.
Emilion’s eigen prestaties zijn indrukwekkend. Met U. Kirchhoff presteerde hij op het hoogste niveau en werd hij o.a. 1e Wereldbeker te Millstreet, 4e Grote Prijs Valkenswaard, 2e Grote Prijs Donaueschingen, 5e Grote Prijs London, 6e Wereldbeker Aarhus en met het Duitse landenteam werd hij 4e in Dublin en Rotterdam en 2e in Bremen.
Met zijn fokkerij is Emilion hard op weg om te behoren tot ’s werelds beste springpaarden leveranciers. Zijn nakomelingen presteren op Grand Prix en Wereldbeker niveau. Zoon Glasgow is wellicht één van de bekendste en heeft jarenlang op het allerhoogste niveau gepresteerd, hij won meerdere Wereldbekers en Grand Prix. Drie maal was hij de winnaar van de CN Reliability Grand Prix van Canada en hij werd ook gekroond tot ‘USA Horse of the Year’.
Momenteel zijn het o.a. VDL Groep Tomboy, VDL Emmerton, SNAI Seldana en Ukinda die de fokkerijprestaties van Emilion vertegenwoordigen. VDL Groep Tomboy won met E. van der Vleuten de Wereldbekerkwalificatie van Londen en won de GP’s van Geesteren, Humlikon en Roggel. VDL Emmerton en J. Vrieling won de kleine finale van Valkenswaard en werd o.a. 2e in de GP Eindhoven, 3e in de GP Geesteren en 4e in de GP’s van Stockolm en Lamprechtshausen. In 2008 werd hij Nederlands Kampioen Springen. Ukinda is succesvol met Hugo Simon en won o.a. de GP’s van Offenburg, Ising en Wenen. SNAI Seldana won met het Italiaanse team Zilver op het EK in Windsor en was in de landenwedstrijd het enige paard wat dubbel foutloos bleef, verder won zij al de GP’s van Modena, Arezzo, Manerbio en Porto.
Andere succesvolle nakomelingen zijn: VDL Sarantos, winnaar GP Amsterdam; Sefana, 6e GP Vejer de la Frontera en 6e GP Belfast; VDL Empire, 3e GP Kungsbacka, Made in Margot, Exclusive, Tao Tao, Enorm, Inspiration, Fritzy, Jashar, VDL Lotus Exel, Jemilion, Karina, Utopia van het Hoogveld, VDL Nantes, Miss Montana, Lady’s Foal, VDL Edminton, Valdato etc.
Springindex: 135.
Emilion heeft bewezen als springpaardenleverancier tot de besten ter wereld te behoren.
Gebruik hem nu het nog kan!Wellington Nimmerdor Farn
Ramonaa
Patty Lucky Boy xx
Eritama
Ramirha Farnese Fahnrich
Annelies
Fiance Ladykiller xx
Viola
Étalon approuvé

Approuvé pour KWPN KWPN , Oldenburg Oldenburg , Selle Français Selle Français , Westfalen Westfalen , UNIRE UNIRE , BWP BWP , SWB SWB

Conditions de monte 300 € + 950 € bij dracht op 1/10/20

Disponible en congelé

Photos