Commander semence

Ugano Sitte

Ugano Sitte sprong zelf bij de vier- en vijfjarige springpaarden zeer verdienstelijk. In 2009 vertrok hij naar Dirk Demeersman. Hij debuteerde met Dirk in Mechelen met 2 foutloze omlopen in de hengstenproef. Ugano Sitte sprong iop de hengstenshow in Hulsterlo nogmaals 2x foutloos.
 
Moeder Ialta Sitte heeft met Yves Simon maar liefst 16 internationale overwinningen achter haar naam staan. In de fokkerij deed ze het tevens enorm goed. Ze bracht 8 internationale springpaarden en 5 goedgekeurde dekhengsten.
 
De oudste nakomelingen van Ugano Sitte worden nu 11 jaar waarvan in totaal 86 nakomelingen actief zijn in de internationale springsport. We zien onder andere Casanova de l'Herse (mv. Kashmir van Schuttershof) die het uitstekend doet onder het zadel van François Mathy Jr. Ook Curtis Sitte (mv. Chellano Z), Clousot de Lassus (mv. Tenor Mancias), Dinky Toy van de Kranenburg (mv. Kimball) en Destiny van Schore (mv. Kannan) doen het zeer goed in de springsport. 7 van Ugano Sitte's nakomelingen springen inmiddels al op 1m60 niveau, 12 op 1m50 niveau, 20 op 1m45 niveau en 17 op 1m40 niveau. Daarnaast heeft hij ook 21 goedgekeurde zonen.
Clinton Corrado I Cor de la Bryere
Soleil
Urte I Masetto
Ohra
Ialta Sitte Avontuur Jasper
Ujolein
Insel Sitte Major de la Cour
Gute Sitte
Étalon approuvé

Approuvé pour SBS SBS , Selle Français Selle Français

Conditions de monte 450 € per inseminatie

Disponible en congelé