Pour le sperme

Diarado

Diarado! Zelden is er een hengst geweest waar meer over gesproken is! Diarado, de Holsteinse Siegerhengst is een hengst zoals we hem allemaal willen zien: beeldschoon, geweldig bewegen, super springen en uit een super moeder/moederstam. Afgelopen najaar liet hij wederom zien dat hij een echte ‘koning’ is door zijn Hengstleistungsprüfung met overmacht te winnen met een droomscore van totaal 150.57 punten. Met een springindex van 144.01 punten werd hij eerste en een dressuurindex van 138.42 punten werd hij tweede. Zijn moeder Roxette I kreeg destijds een 10 voor het vrijspringen op de merrietest. Diarado komt uit de Top Stam 318D2.

Zijn eerste kwalificatieronde als 4-jarige werd met een 9.0 beloond.
voldoet 100% aan de Röntgeneisen van het KWPN.

Zijn moeder Roxette I kreeg een 10 voor vrijspringen op de merrietest.

De Verbandshengst Crawford is een volle broer van Diarado`s moeder!

Diarado komt uit een Top Stam 318 D 2, dit is ook de moederstam van de Holsteinse top-hengsten Corofino I, Corofino II, Camiros en Coriano. Internationale springpaarden uit de Golda-nafok zijn, o.a. Coriano Z met Judy-Ann Melchior, Cabrio met Tony Hassman, Corofino I met Valerio Sozzi en Corofino II met Thomas Konle.
Diamant de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue du tot
Venise du Cresle Elf III
Miss de Cresle
Roxette I Corrado I Cor de la Bruyére
Soleil
Kimberly III Contender
Option
Étalon approuvé

Approuvé pour Holstein Holstein , Oldenburg Oldenburg , Hannover Hannover

Conditions de monte 1900 € (250 € + 1650 € bij dracht op 1/10/19) - beschikbaar op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag

Disponible en frais

Photos