Commander semence

Flipper d'Elle

De bloedvoering van Flipper D'Elle is uiterst interessant met 59,37 procent volbloed. De volbloed Orange Peel XX ligt in de verdere generaties drie keer bevestigd. Orange Peel XX is de grootvader van Ibrahim, die twee keer op het papier van Flipper d'Elle voorkomt. Ook Uriel en Furioso XX hebben er ongetwijfeld voor gezorgd dat Flipper D'Elle zo'n succeshengst zou worden. Vader Double Espoir heeft gedurende zijn lange carrière in de fokkerij veel uitmuntende sportpaarden en hengsten nagelaten. O.a. Bayard d’Elle (vader van Richebourg), Fidelio du Thot, Avec Espoir, Apache d’Adriers, etc… Moedersvader Jalisco B kennen we vooral als de vader van de legendarische Quidam de Revel.

Flipper D'Elle presteerde de voorbije jaren glansrijk onder het zadel van Laurent Goffinet. De combinatie was een sterkhouder in het Franse team. 2006 Werd een topjaar met 10 overwinningen, waarvan o.a. de GP van St-Lô, de CSIO***** van Gijon (Spanje), de GP van Deauville en die van Bremen (Duitsland). Winsom voor 2006: 81.000 euro. Flipper D'Elle nam deel aan het WK in Aken 2006, hij werd er 5e in de openingsproef.

Flipper heeft al veel goedgekeurde zonen, o.a: Mediator (SF), Napoleon Z (Z en SF), Natif D'or (SF), Nelson des Forrêts (SF), Ol Metta (SF en KWPN), Orient D'elle (SF) en Orizon de Brunel (Z).

Double Espoir Ibrahim The Last Orange
Vaillante
Quatrieme Espoir Plein d'Espoirs
Gazelle
Pavlova des Malais Jalisco B Alme
Tanagra
Gueule d'Amour Uriel
Belle Helene xx
Étalon approuvé

Approuvé pour Selle Français Selle Français

Conditions de monte op aanvraag

Disponible en congelé

Photos
Vidéos