Commander semence

Grandorado

Grandorado TN is dé belofte van de G-jaargang van het KWPN. In het verrichtingsonderzoek behaalde de zoon van Eldorado van de Zeshoek maar liefst 85,5 punten en werd hij al omschreven als een fenomeen. Topspringruiter Willem Greve ontdekte al vele wereldtoppers in zijn carrière en kocht zich in bij Grandorado. “Hij is een absoluut natuurtalent. Het is een ruwe diamant, die in mijn optiek alles in zich heeft”, zegt Greve over Grandorado.

Het onbegrensde vermogen heeft Grandorado geërfd van vader Eldorado van de Zeshoek, de zoon van Clinton die onder diezelfde Willem Greve op het allerhoogste niveau uitkomt. Moeder Charmieque voegt extra reflexen en kwaliteit toe en is onder Willem Greve op 1,40m-niveau geklasseerd, nadat ze eerder 83 punten in de IBOP behaalde. Grootvader Carolus II sprong op Grand Prix-niveau onder Schuyler Riley en Thomas Voss en heeft vele succesvolle internationale springpaarden nagelaten. Dat laatste geldt ook voor Grandorado’s overgrootvader Baloubet du Rouet, de legendarische vos die drie Wereldbekerfinales en Olympisch goud won onder Rodrigo Pessoa.

Grandorado werd niet alleen verrichtingskampioen van het KWPN, maar won ook al de vierjarigen competitie op Jumping Schröder Tubbergen en won zowel de hengstencompetitie in Ermelo als in Roosendaal.

Eldorado vd Zeshoek Clinton Corrado I
Urte
Bijou Orai Toulon
Ramourai
Charmieque Carolus II Capitol I
Lacq
Termieque Baloubet du Rouet
Monique
Étalon approuvé

Approuvé pour Holstein Holstein , Zangersheide Zangersheide , KWPN KWPN , Selle Français Selle Français , Hannover Hannover , Oldenburg Oldenburg

Conditions de monte 200 € + 1550 € bij dracht op 1/10/22

Disponible en congelé

Photos