Commander semence

Arezzo

De vaderlijn van Arezzo VDL is uniek met vijf generaties Grand Prix springpaarden en ook nog eens allemaal vaders van Grand Prix springpaarden. Zowel Chin Chin, Heartbreaker, Renville, Jasper en Akteur hebben het gemaakt.
Maar ook de moederlijn staat garant voor prestatie, veel goede springpaarden zijn hier uit voortgekomen. De twee bekendste zijn Dragonfly met Nicole Simspon en Nacorde, die met Andre Thieme tweemaal de Derby van Hamburg won. Zowel Dragonfly als Nacorde zijn halfbroers van Arezzo’s moeder Sarjolijn (ster). Overgrootmoeder Parjolijn, ster en preferent, bracht het internationale springpaard Easy Boy.
Arezzo werd gedeeld Kampioen van het voorjaars verrichtingsonderzoek. Hij beschikt over zeer goede reflexen, veel vermogen en een goede techniek. In zijn rapport kreeg hij o.a. een 9½ voor zijn reflexen, een 9 voor vermogen en een 9 voor zijn aanleg als springpaard.
De eerste veulens van Arezzo lijken goed. Het zijn goed ontwikkelde veulens met een mooie houding en een lichtvoetige, gedragen en ruime galop.
In de hengstencompetitie valt Arezzo op met zijn vermogen en met zijn goede techniek van springen. Arezzo sprong alle rondes foutloos en kreeg een goed commentaar van de jury, hij werd 6e in Deurne.
Verwachtingswaarde: 159
Arezzo VDL: Top gefokt en Top springpaardChin Chin Constant Cor de la Bruyere
Ella
Larese Farnese
Desta
Sarjolijn Heartbreaker Nimmerdor
Bacarole
Farjolijn Renville
Parjolijn
Étalon approuvé

Approuvé pour KWPN KWPN , Hannover Hannover , UNIRE UNIRE , Oldenburg Oldenburg , Selle Français Selle Français

Conditions de monte € 300 + € 1200 bij dracht op 1/10/23

Disponible en frais

Photos