Te koop

Conquistador Keros II Z

05-03-2020


Langs moederszijde zien we de combinatie Nabab de Reve x Heartbreaker. Madonna maakt deel uit van een zeer succesvolle familie. Haar moeder Uriana Van Klapscheut sprong succesvol op 1.45 niveau met Gilbert De Roock en Nina Fagerstrom. Uriana's bekendste dochter Coriana Van Klapscheut (Darco) is Madonna's halfzus, zij was Eric Lamaze's nummer één paard op het hoogste niveau. Coriana was WBFSH nummer 20 in 2011.

Conquistador, ex. Bush vd Heffinck, is het bewezen resultaat van de kruising tussen Clinton en
Heartbreaker met het bloed van Ramiro, zoals Cornet Obolensky. Hij is de volle broer van Utrillo van de
Heffinck. Conquistador werd in 2010 goedgekeurd. Hij behoorde reeds tot de groep van BWP Elite
hengsten, maar werd begin 2019 BWP ambassadeur.

Conquistador's producten zijn uitzonderlijk. Ondanks zijn beperkt aantal nakomelingen, had Conquistador een 20-tal producten in Australië, waarvan 11 winnaars in CSI! Onder hen: Oaks Redwood, Yandoo Oaks Constellation, Bellini Star, Conquest, Chumbawumba, Goya, Conquista, Cajun, Conan, Clovelly, Jitterburg, ....
Hij is de enige hengst in de wereld met 2 producten in de top 30 van de Wereldruiterspelen in Tryon.

 • ASB Conquistador (Ex. Bush vd Heffinck) x Nabab de Reve
 • Hengst
 • Bruin
 • Zangersheide

Qopine de Keros Z

06-05-2020


Querido VG Z werd gefokt door Alois van Gorp en is de halfbroer van de Pavo hengstencompetitiekampioen Leandro VG die onder Jeroen De Winter ook internationaal actief is op 1m40 niveau. Uit de rechtstreekse moederlijn komen ook de internationale springpaarden Alaska VG Z, G C Atlanta Z en Jérôme Guery's 1m60 springende Jupiter VG. De hengst toonde zich op de laatste hengstenkeuring één van de besten van zijn generatie en beschikt over een zeer mooi type, een lichtvoetige galop en combineert dit met een krachtige sprong en een foutloze techniek.

 • Querido VG Z x Zirocco Blue VDL
 • Merrie
 • Schimmel
 • Zangersheide

Embryo 2020 Cornado II Z x Kayop vh Gravenhof

28-03-2021


Kayop is een dochter van Nasia van het Gravenhof die ook de moeder is van Hello Sanctos (ex. Sanctos van het Gravenhof). Met Scott Brash was Hello Sanctos het eerste paard in de geschiedenis dat de Rolex Grand Slam pakte door achtereenvolgens de grote prijzen van Genève, Aken en Calgary te winnen. Verder zien we Galliano van het Gravenhof en Hivaro van het Gravenhof, respectievelijk actief op 1m40 en 1m30 niveau.

Volle broers en volle zussen, bij springpaarden lijken ze uiterst zelden zoveel op elkaar als Cornado NRW en Cornado II Z dat doen. Beide witte krachtpatsers streden onder de Duitse vlag tegen elkaar op 1m60 niveau. De oudste onder Marcus Ehning, de jongste, Cornado II Z, onder Christian Ahlmann. Het duo won onder meer de CSI5* GP van Dinard, werd 2de in de Masters tijdens Jumping Mechelen, 3de in de GCT van Shanghai en Hamburg, 4de in de Wereldbeker van Mechelen en ga zo maar verder!

Ook in de fokkerij toont Cornado II Z zijn kwaliteit, want ondanks het feit dat hij maar een dertigtal nakomelingen heeft die ouder zijn dan 6 jaar springen ze bijna allemaal op 1m45 niveau of hoger. Candida N bijvoorbeeld, werd vorig jaar nog tweede in het 1m50 in Gahlen onder Christina Gierlich terwijl Campina 47 onder Riccardo Pisani tweede werd in de Grand Prix van Gorla Minore. Ook de 9-jarige Cha Mu 4 sprong reeds moeiteloos 1m45 rubrieken net als Concordia 46 en Cornados Little Queen. Cornado II Z komt het beste tot zijn recht bij merries die zelf veel bloed hebben. Hij fokt daarnaast ook maat door.

 • Cornado II Z x For Pleasure
 • Hengst
 • --
 • --

Embryo 2020 Untouchable x Madonna van Klapscheut

11-04-2021


Langs moederszijde zien we de combinatie Nabab de Reve x Heartbreaker. Madonna maakt deel uit van een zeer succesvolle familie. Haar moeder Uriana Van Klapscheut sprong succesvol op 1.45 niveau met Gilbert De Roock en Nina Fagerstrom. Uriana's bekendste dochter Coriana Van Klapscheut (Darco) is Madonna's halfzus, zij was Eric Lamaze's nummer één paard op het hoogste niveau. Coriana was WBFSH nummer 20 in 2011..

Untouchable heeft via Hors la Loi II het bloed van de Franse prestatievererver Papillon Rouge (v.
Jalisco B). Aan moederszijde vinden we topvererver Heartbreaker. Grootmoeder Chablis is een dochter van de
tweevoudig Olympiade deelnemer Carthago die zich na zijn sportcarrière heeft ontpopt als topvererver.
Untouchable komt uit de super Holsteiner stam 18A2. Untouchable is een "crack";. Zijn spring
Zijn springkwaliteit is buitengewoon en hij heeft bloed, lengte en veel respect.

 • Untouchable 27 x Nabab de Reve
 • Hengst
 • --
 • --