Bestel sperma

Zavall

Vader is de hengst Casall, die momenteel succesvol op Grand Prix niveau springt met Rolf Goran Bengtsson. Dan komen we bij de ‘Keur’ hengst en wereldbekerwinnaar Emilion, die ook vader is van winnaars als Tomboy, Ukinda, VDL Emmerton, etc. Daarna zien we Cor de la Bryere en Alme, die tot de steunpilaren van de fokkerij beschouwd kunnen worden, zij brachten toppers als: Caletto I en II, Corrado, Corland, Jalisco en Galoubet. Moederlijn is een sterke Hannoveraanse stam waar o.a. de Kampioenshengst en Grand Prix winnaar Orame uit komt. Maar ook de internationale springpaarden Dorena II, Haleska, Mr. Itt en Zetor.
Zavall’s halfbroer Merlin, gereden door Jefrey Welch, werd Kampioen van de 5-jr. springpaarden van de Oostkust van Amerika. Zavall’s moeder is de ‘Elite’ merrie Remilia, die een goede IBOP test aflegde, dochter van de ‘Keur’ merrie Evita.
Zavall scoorde in de verrichtingstest goed voor zowel het springen als in zijn basisgangen. Zavall beschikt over opvallend veel lossigheid in beweging en springen en heeft goede reflexen.
Dit toont hij ook in de sport. Met Pim Mulder won Zavall de wedstrijd voor 5-jarige springpaarden tijdens het concours van Vriezenveen en werd hij 9e in de finale van de 5-jarige springpaarden in Geesteren.
In de hengstencompetitie klasse M werd Zavall 2e in Assen, 6e in Roosendaal en 3e in Deurne.
De eerste nakomelingen van Zavall lijken goed. Hij kreeg een uitstekend veulenrapport en zijn dochter Darlinde DN werd reserve-Kampioen op de Nationale Veulenkeuring in Ermelo.
Verwachtingswaarde: 157.
Zavall: Interessant in afstamming en prestatie.Casall Caretino Caletto II
Isidor
Kira XVII Lavall I
Maltia
Remilia AS Emilion Wellington
Ramirha
Evita Cor de la Bruyere
Alouette
Gekeurde hengst

Gekeurd voor KWPN KWPN , Hannover Hannover , UNIRE UNIRE , Rheinland Rheinland , NRPS NRPS

Dekgeld Op aanvraag

Sperma diepvries

Foto's