Bestel sperma

Vigo d'Arsouilles

Wereldkampioen en zelf uit één van de beste verervers, Vigo d'Arsouilles, is één van de aankomende sterren van de Europese fokkerij. In 2013, sprong hij van plaats 95 naar plaats 26 op de World Breeding Sire ranking. Elk jaar verschijnen er nieuwe nakomelingen aan de top, ondertussen staat hij op plaats 22 van de WBFSH Sire ranking.


In 2008 was Vigo d'Arsouilles lid van het winnende Belgische team op de CSIO***** in La Baule, won hij een proef op de CSI** te Hardelot en was hij 5e in de GP van Europa op de CHIO Aachen. Eind augustus werd hij dan ook verdiend Kampioen van België in Kapellen. Op de CSI***** Brussels eindigde hij 3e in een proef 1.55m en 4e in de Grote Prijs 1.60m. In de Grote Prijs 1.60m in London eindigde hij op een knappe 2e plaats. Om het jaar af te sluiten werd hij bekroond met 'paard van het jaar' op de CSI-W Mechelen.

In 2009 was hij lid van het team op het Europees kampioenschap in Windsor waar hij individueel op een 8e plaats eindigde. Op de CSIO Lummen was hij lid van het Belgische team dat 2e eindigde en in Sint-Gallen eindigde hij op een 3e plaats met de Belgische ploeg. Verder was hij ook 4e in de prestigieuse Grote Prijs van Aken, 3e in de Grote Prijs van Parijs, 3e in de Grote Prijs van Moorsele,

In 2010 behaalden Philippe Lejeune en Vigo d'Arsouilles de gouden medaille op het WK in Kentucky en waren ze tevens lid van het team dat brons behaalde. . 

In 2005 werd Super Trooper de Ness (Vigo d'Arsouilles x Polydor), goedgekeurd voor SBS. In 2008 werd Vagabond de la Pomme (Vigo d'Arsouilles x Sauterelle de la Pomme) goedgekeurd voor SBS en werd ook Figo de Muze (Vigo d'Arsouilles x Ta Belle van Sombeke) goedgekeurd voor AES. In 2010 werd Gigant van den Bisschop (Vigo d'Arsouilles x Starter) goedgekeurd voor BWP.

Op internationaal niveau breken tal van Vigo's nakomelingen door :

- Vagabond de la Pomme - Penelope Leprovost
- Golden Hawk - Shane Breen
- Go Easy de Muze - Darragh Kenny
- Ego van Orti - Edwina Alexander
- Super Trooper de Ness - Mclain Ward
- Tortola - Laura Kraut
- Chauvinist van de Donkhoeve - Daniel Neilson
- Donatella - Ludo Philippaerts
- Denver van het Goemanshof - Ludo Philippaerts
- ...

Nabab de Reve Quidam de Revel Jalisco B
Dirka
Melodie en Fa Artichaut
Caravelle
Illico d'Arsouilles Fleuri du Manoir Ibrahim
Sirene
Venzin d'Arsouilles Childebert
Quinta
Gekeurde hengst

Gekeurd voor BWP BWP , Selle Français Selle Français , SBS SBS , KWPN KWPN , SWB SWB , Holstein Holstein , Oldenburg Oldenburg

Dekgeld 1500 € bij dracht op 1/10/23

Sperma diepvries

Foto's
Video's