Bestel sperma

Verdi

Verdi is een zoon van de topverervers Quidam de Revel x Landgraf I x Calypso I x Rigoletto. Vader Quidam de Revel is wereldberoemd. Hij heeft een imposante lijst met palmares en nam zelf deel aan de Olympische Spelen en is inmiddels vader van vele bekende internationale springpaarden over de hele wereld. Overgrootvader Landgraf I is niet minder bekend en heeft ook een lange lijst met goedgekeurde zonen en internationale springpaarden. Verdi komt uit de zeer bekende Holsteiner stam 474-a, waar ook de goedgekeurde hengsten Calato, Colombo, Carlino, Loxgraf Go, Montreal, Aldato, Nimrod, Cavalier en Cicero uitkomen. Ook de internationale springpaarden Brillante, Spiga, Dehlia, Kira, Deka, Ishan en Edminton komen uit deze prestigeuze Holsteiner stam. Verdi’s moeder Clarissa is een volle zus van de moeder van de Holsteiner hengst van het Jaar, Calato!!

Verdi beschikt over een beeldschoon en langgelijnd type en zeer goede bewegingen, in zowel stap, draf, als galop. Bovendien heeft hij een zeer makkelijk en evenwichtig karakter. Verdi is een grote hengst met een stokmaat van 1.72 cm die over zeer veel vermogen beschikt en veel afdruk toont aan de sprong. Verdi heeft alles inzicht om zich te ontwikkelen als de fokhengst van de toekomst, zowel qua exterieur als qua springcapaciteiten. Tijdens het verrichtingsexamen werd Verdi omschreven als een hengst met zeer veel vermogen en aanleg als springpaard. Verdi is goedgekeurd voor KWPN en Holstein. Verdi werd in alle wedstrijden van de KWPN Hengstencompetitie 2006-2007, beoordeeld met het cijfer 9 en hoger voor zijn springcapaciteiten en heeft de KWPN-hengsten competitie gewonnen met Maykel van der Vleuten in 2007. De eerste veulens van Verdi zijn langgelijnde, grote veulens, die veel uitstraling hebben en goed kunnen draven en extra kunnen galoperen.

Quidam de Revel Jalisco B Almé
Tanagra
Dirka Nankin
Ondine de Baugy
Clarissa Langraf I Ladykiller xx
Warthburg
Renaissance Calypso I
Italien
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Hannover Hannover , Holstein Holstein , KWPN KWPN , Selle Français Selle Français , Oldenburg Oldenburg , Zangersheide Zangersheide , AES AES

Dekgeld 250 € + 1750 € bij dracht op 1/10/24

Sperma vers

Video's