Bestel sperma

Van Gogh

Van Gogh is dé onbetwiste verrichtingstopper van 2005. Al tijdens de HK in Den Bosch wist deze zoon van Numero Uno te overtuigen. Een fantastisch exterieur in combinatie met ruime bewegingen en ongekend springvermogen maakten deze hengst tot één van de publiekslievelingen. Van Gogh werd met zeer goede cijfers ingeschreven. Zijn verrichting was één van de meest succesvolste ooit!

Uit de moederlijn van Van Gogh komen vele hengsten en succesvol presterende paarden in zowel de spring- als ook de dressuurrichting waaronder Der Senaat III en de KWPN hengst Charmeur.

Uit zijn eerste jaargangen vinden we reeds vele nakomelingen die succesvol op 1.45m en 1.50m presteren. Vermeldingswaardig is ook de negenjarige Cosmo, (mv. Fruhling) die tot de meest getalenteerde dressuurpaarden van Duitsland mag worden gerekend en reeds is opgenomen in het Duitse Championatskader.

Van Gogh behaalde in 2015 onder Marco Kutscher zeer goede klasseringen in internationale wedstrijden en Grand Prix. Zo won de combinatie onder andere de GCT GP van Valkenswaard en de CSI5* LA Masters 2015. Mede door deze overtuigende prestaties werd Van Gogh met het oog op de OS in Rio 2016, onlangs opgenomen in het Duitse Championatskader. 

Numero Uno Libero H Landgraf I
Oktave
Jolanda Lord Calando
B-Feinschnitt
Movera Bernstein Ramiro Z
Alicante Z
Govera Burggraaf
Vera
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Selle Français Selle Français , Westfalen Westfalen , Hannover Hannover , Oldenburg Oldenburg , Holstein Holstein , UNIRE UNIRE , KWPN KWPN

Dekgeld 300 € + 1400 € bij dracht op 1/10/20

Sperma vers diepvries

Foto's
Video's