Bestel sperma

Thunder van de Zuuthoeve

Thunder van de Zuuthoeve werd in 1996 geboren in de weides van wijlen René Vets (overleden 08/2010) uit het Zuut in Lier, waarnaar het achtervoegsel van zijn naam ook verwijst \\\'van de Zuuthoeve\\\'. Hij kruiste zijn merrie Jura van St. Maarten (v. Nimmerdor) met de Hannoveraanse legende Argentinus (v. Argentan).

Jura presteerde ook al sterk als jong paard, zo nam ze deel aan het Wereldkampioenschap voor Jonge Paarden in Lanaken met Joris Vergauwen. Ook in de fokkerij blinkt ze uit, zo tekende ze eveneens voor het moederschap van Wunder Boy van de Zuuthoeve, de volle broer van Thunder die gekeurd is voor het SBS-stamboek. Jura is inmiddels op rust en geniet van haar oude dag op de weides van de Zuuthoeve.

Thunder zijn resultaten liegen er niet om. In 2006 werd hij, onder het zadel van Jos Lansink, 2e op het Belgisch kampioenschap te Kapellen en won hij de Masters in het Panhof te Peer.
Sinds 2007 werd hij uitgebracht door Jan van Dijck, dit duo behaalde eveneens vele ereplaatsen in verschillende nationale Grote Prijzen.

Helaas moest Thunder in 2008 vervroegd uit de internationale topsport gehaald worden door een ernstige blessure die hij opliep op jumping Mechelen tijdens de "\\\'Sires of the World\\\' met Jan van Dijck.

De opmerkelijkste prestaties komen misschien wel van zijn nakomelingen, overal waar je komt verschijnen er wel Thunder\\\'s aan de start. De bekendste is waarschijnlijk Depardieu van \\\'t Kiezelhof, hij sprong met Guy Williams al naar verschillende overwinningen in krachtproeven en Masters. Of Eurocommerce Seoul, deze Thunder-nakomeling treedt eveneens op het allerhoogste niveau met de Nederlander Wout-Jan van der Schrans. Ook Daniel Deusser heeft zo\\\'n competitieve Thunder-nakomeling onder het zadel met Domingo.

Jan van Dijck, die veel jonge paarden opleidt, heeft ook enkele kampioenen met Thunder-bloed groot gemaakt. Met Excenel V werd hij maar liefst Belgisch kampioen in Gesves zowel als 4-, 5-, en 6-jarige.
Als 7-jarige werd deze goedgekeurde zoon van Thunder verkocht via Axel Verlooy aan Jamal Rahimov.
Diktator van de Boslandhoeve werd eveneens door Jan van Dijck opgeleid, hij behaalt dan weer prachtige resultaten in Amerika onder het zadel van Spy Coast Farm-ruiter Shane Sweetnam.

Dankzij de prestaties van al zijn nakomelingen en zijn verdienste voor de fokkerij is Thunder inmiddels gekroond tot BWP-ambassadeur naast hengsten als Darco, Heartbreaker, Clinton en andere top verervers.
Argentinus Argentan I Absatz
Worms
Dorle Duden II
Winterrose
Jura van St. Maarten Nimmerdor Farn
Ramonaa
Landlady Lord
Fabiolis
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Selle Français Selle Français , BWP BWP

Dekgeld 600 € per inseminatie

Sperma diepvries