Bestel sperma

Quasimodo van de Molendreef

Quasimodo van de Molendreef was internationaal succesvol onder David Jobertie en Jaime Azcarraga. Hij sprong op Grand Prix niveau en was meerdere malen geplaatst, hij won de GP Lons le Saunier, was 3e in de GP Vigo, 4e in de finale van de Sires of the World in Den Bosch en 2e in de Sires of the World in Mechelen etc. Vanwege een blessure moest hij zijn springcarrière vroegtijdig beëindigen.
Zijn vader is de vererver Heartbreaker, die vader is van vele internationale springpaarden en goedgekeurde hengsten. Grootvader is de waardevolle prestatie-vererver Lys de Darmen, die we kennen als vader en grootvader van vele internationale springpaarden.
De volle broer van Quasimodo van de Molendreef is de BWP goedgekeurde hengst Action Breaker, hij was succesvol op het allerhoogste niveau onder Sergio Alvarez Moya en was o.a. 11e op het WK in Kentucky en 3e in de Grote Prijs van Aken.
De nakomelingen van Quasimodo van de Molendreef zijn succesvol in de sport. De meest bekende op het moment is Hello Sanctos die dit jaar met zijn ruiter Scott Brash de Global Champions Tour won. Op het EK in Herning won hij de Gouden Team medaille en individueel de Bronzen medaille. Hello Sanctos won in Oslo de Grote Prijs en de wereldbekerwedstrijd. Tijdens de Olympische Spelen in Londen was Hello Sanctos winnaar van de Gouden Team medaille en werd hij individueel 5e. Een andere nakomeling van Quasimodo van de Molendreef die deelnam aan de Olympiade was Comte d’Arsouilles met zijn ruiter Alexander Onishenko. Comte d’Arsouilles was in 2012 ook winnaar van de Nations Cup van Drammen en Linz.
Dauphin de Muze was succesvol in Amerika waar hij o.a. 2e was in de Grote Prijs van Los Angeles en 10e in de wereldbekerwedstrijd van Thermal. Andere internationaal springende nakomelingen zijn o.a.: Daiquiri van de Moortelshoeve, Carat, Bellano van de Bosbeek, Zidane en Unari van de Wolfsakker.
De eerste KWPN-geregistreerde nakomelingen zijn nu 5 en 6 jaar oud en lijken veelbelovend en worden goed verkocht.

KWPN Index: 145.
BWP Index: 139,35.

Quasimodo van de Molendreef: Vader van Olympiërs.


Heartbreaker Nimmerdor Farn
Ramonaa
Bacarole Silvano
Orchidee
Jarme van 't Steentje Lys de Darmen Et Hop x
Darmen
Freja Porche de Bornival
Querry
Gekeurde hengst

Gekeurd voor BWP BWP , Hannover Hannover , AES AES , UNIRE UNIRE , KWPN KWPN , SBS SBS , Selle Français Selle Français , Oldenburg Oldenburg

Dekgeld 300 € + 950 € bij dracht op 1/10/21

Sperma diepvries

Foto's
Links