Bestel sperma

Nabbuco

Verschillende generaties van het beste Franse prestatiebloed in 1 paard

Langs vaders zijde vinden we in eerste instantie Dollar du Murier. Dollar du Murier behaalde zelf goud en zilver op de wereldkampioenschappen van Jerez (2002) en is ondermeer ook vader van de Europees kampioen Myrtille Paulois, Idéal de la Loge, Oz de Bréve, en zoveel meer.
Verder terug is er de legendarische Jalisco B en het toonaangevende vaderpaard Uriel die maar liefst meer dan 100 internationale springpaarden voortbracht.
Als vader aan moeders zijde vinden we Cor de la Bryère, beter bekend als “The Reserve Stallion of the Century”. Hij is de vader van minstens 112 gekeurde zonen en meer dan 86 Staatspremie merries. Bovendien komt hij voor in meer dan 70% van de Holstein pedigrees.
Als grootvader aan moeders zijde is er de legendarische Galoubet A, vader van de huidige nummer 14 (Baloubet de Rouet) én de huidige nummer 67 (Quick Star) van de WBFSH Stallion Ranking. Verder ook nog vader van Skippy II en grootvader van Liscalgot de wereldkampioene van Jerez (2002).
De overgrootmoeder van Nabbuco, Quilane D’Or (ISO 164), was een zeer succesvol internationaal springpaard. Zij was ondermeer finaliste bij de 4, 5 & 6-jarigen en groeide later door tot 1m60 niveau onder Hervé Godignon. Zij won onder andere de GP van Rome, Rotterdam, ...
Ook de grootmoeder van Nabbuco, Estrella del Dia, was zelf een Grand Prix paard en heeft naast de moeder van Nabbuco nog 3 gekeurde hengsten ter wereld gebracht waaronder ook Nervoso (GP – 1m60).
De moederstam SF 193 bevat naast Quilane d’Or en Estrella del Dia meerdere gekeurde hengsten  en internationale sportpaarden zoals onder andere Jeff d’Or (SF), Modena, Nervoso (SF) Valentino Massuère (SF), Ucello Massuère (SF), Romma, Pistoya, Alkidiki (AES), ... 
 

Nabbuco zelf,  finalist bij de 4, 5 en  6-jarigen in Fontainebleau, heeft een ISO van 150 en sprong tot op heden op GP-niveau tot 1m50 waaronder een 6de plaats in de GP van Fontainebleau (1m50), 3de in de GP van Montfort sur Meu (1m50), 9de in de GP van CSI 2* te Saint-Lo (1m45), 5de in de GP van Le Mans, …. 

Nabbuco is een elegant paard met veel kracht, techniek, flexibiliteit en formaat met bovendien, over vele generaties lang, het beste Franse prestatiebloed in de genen.

Nakomelingen
Al Capone Massuere - 1m45
Uscita Massuere - 1m40
Ungaro Maison Rouge - 1m35
Capone Massuere - 1m25

Dollar du Murier Jalisco B Alme
Tanagra
Karielle Uriel
Camarade Rapide
Iberia II Cor de la Bryere Rantzau xx
Quenotte
Estrella del Dia Galoubet A
Quilane d'Or
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Selle Français Selle Français

Dekgeld op aanvraag

Sperma diepvries

Foto's