Bestel sperma

Lord Z

Lord Z is een rasechte Holsteiner hengst, die de Nederlandse springpaardenfokkerij gunstig heeft beïnvloedt. Hij is vooral door zijn super beentechniek en geweldige instelling een grote aanwinst geweest voor de springpaardenfokkerij, die wel toe is aan meer bloed.

Lord Z is een zoon van de legendarische hengst Lord, die op zijn beurt weer de vader is van de bekende internationale springpaarden Livius en Lugana. De grootvader van Lord Z is de springpaardenverver Calando I. Calando heeft vele internationale successen op zijn naam staan met Karsten Huck en later met Edgar-Henry Cueper. Lord Z. komt uit de Holsteinse stam 206. De moeder van het bekende springpaard Atlantic met Wout-Jan van der Schans, is een volle zus van Lord Z. Lord Z zelf heeft internationaal gesprongen met o.a. John Withaker. Zij behaalden vele overwinningen en hoge klasseringen in Grote Prijzen, o.a. 1e Cannes, 1e München, 2e Kuala Lumpur, 3e Zürich etc. De kinderen uit de eerste jaargang van Lord Z springen inmiddels zelf alweer op Grand Prix niveau.

Een van de bekendste kinderen is zijn dochter Nicolette, die met Robert Withaker de Grote Prijs van Madrid won. Maar ook Lolfee, My Lord, Nigel, Lordana, Phillip, Little B, Liberty, en Odea zijn nakomelingen die internationaal succesvol zijn. Lord Classics (v. Lord Z.) won in januari 2006 de Grote Prijs van Leipzig met Marcus Ehning en Philip (v. Lord Z) was 7e in de Wereldbeker van Dubai. Lord Z staat zeer hoog op de Duitse springindex (149 Pt. ) met een hoge betrouwbaarheid.

Van Lord Z is enkel diepvriessperma beschikbaar.

 

Lord Ladykiller xx Sailling Light xx
Loon Beech xx
Viola Cottage Son xx
Ricarda
Thia Calando I Cor de la Bruyere
Furgund
Gabriela Meteor xx
Bandara
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Hannover Hannover , Holstein Holstein , KWPN KWPN , Oldenburg Oldenburg , Zangersheide Zangersheide , Rheinland Rheinland , SWB SWB , Selle Français Selle Français

Dekgeld €1500

Sperma diepvries