Bestel sperma

For Pleasure

For Pleasure is tweevoudig winnaar van de Olympische Gouden Medaille, Wereldkampioen & Hannoveraanse Hengst van het jaar 2000. Hij maakte deel uit van het gouden medaille-winnende Duitse springteam op de Olympische Spelen van Atlanta in 1996 en werd in 1995 uitgeroepen tot Duits paard van het jaar. For Pleasure werd voor het Duitse team zo succesvol bereden door Lars Nieberg en meer recentelijk door Marcus Ehning. Hij is een van de meest gezochte verervers in Duitsland. Zijn twee gouden medailles voor het Olympisch team (Altanta en Sydney) maken hem tot een van de meest succesvolle fokhengsten van dit moment.

Zijn vader, Furioso II, wordt beschouwd als één van de meest invloedrijke sportpaardenverervers ter wereld. Furioso II was in 1989 de topvererver in Duitsland op basis van het geld dat hij verdiende. Zijn bloedlijnen zijn terug te vinden in bijna alle erkende internationale stamboeken in Europa. moedersvader van For Pleasure zijn de nakomelingen van Grannus succesvolle springpaarden over de hele wereld. De zwarte Anglo-Arabier Matcho was de winnaar van het verrichtingsonderzoek in Adelheidsdorf in 1992 en heeft sindsdien zijn eigen hengstenlijn in het Hannoveraanse ras opgericht.

Naast zijn spectaculaire afstamming en atletisch vermogen beschikt For Pleasure over een overo-gen, zoals blijkt uit zijn uitgebreide witte gezichts- en beenaftekening en buikvlek, waardoor hij een goede keuze is voor de kleurproductie.

Goedgekeurde zonen
My Pleasure - 1m65
Forsyth FRH - 1m60
Another Pleasure - 1m60
Quebec Tame - 1m60
Shiva d'Amaury - 1m60
Epleaser van 't Heike - 1m60

Nakomelingen
Funky Fred - 1m70
Fit For Fun 13 - 1m70
Ornellaia - 1m65
For Joy van 't Zorgvliet - 1m65
Ottava Meraviglia di Ca'San Giorgio - 1m65
Firth of Clyde - 1m60

Furioso II Furioso xx Precipitation xx
Maureen xx
Dame de Ranville Talisman
Que je suis Belle
Gigantin Grannus Graphit
Odessa
Goldi Goya
Fortuna
Gekeurde hengst

Gekeurd voor SBS SBS , Hannover Hannover , Selle Français Selle Français , Westfalen Westfalen , Oldenburg Oldenburg , Holstein Holstein , Rheinland Rheinland

Dekgeld Op aanvraag

Sperma diepvries

Foto's