Bestel sperma

Diarado

Diarado! Zelden is er een hengst geweest waar meer over gesproken is! Diarado, de Holsteinse Siegerhengst is een hengst zoals we hem allemaal willen zien: beeldschoon, geweldig bewegen, super springen en uit een super moeder/moederstam. Afgelopen najaar liet hij wederom zien dat hij een echte ‘koning’ is door zijn Hengstleistungsprüfung met overmacht te winnen met een droomscore van totaal 150.57 punten. Met een springindex van 144.01 punten werd hij eerste en een dressuurindex van 138.42 punten werd hij tweede. Zijn moeder Roxette I kreeg destijds een 10 voor het vrijspringen op de merrietest. Diarado komt uit de Top Stam 318D2.

Zijn eerste kwalificatieronde als 4-jarige werd met een 9.0 beloond.
voldoet 100% aan de Röntgeneisen van het KWPN.

Zijn moeder Roxette I kreeg een 10 voor vrijspringen op de merrietest.

De Verbandshengst Crawford is een volle broer van Diarado`s moeder!

Diarado komt uit een Top Stam 318 D 2, dit is ook de moederstam van de Holsteinse top-hengsten Corofino I, Corofino II, Camiros en Coriano. Internationale springpaarden uit de Golda-nafok zijn, o.a. Coriano Z met Judy-Ann Melchior, Cabrio met Tony Hassman, Corofino I met Valerio Sozzi en Corofino II met Thomas Konle.
Diamant de Semilly Le Tot de Semilly Grand Veneur
Venue du tot
Venise du Cresles Elf III
Miss de Cresles
Roxette I Corrado I Cor de la Bruyere
Soleil
Kimberly III Contender
Option
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Holstein Holstein , SWB SWB , Oldenburg Oldenburg , Hannover Hannover , BWP BWP , Selle Français Selle Français , Westfalen Westfalen , SBS SBS , Rheinland Rheinland

Dekgeld € 2200 (€ 300 + € 1900 bij dracht op 1/10/24)

Sperma vers

Foto's