Bestel sperma

Canturano Z

Vader Canturo maakt internationaal furore in de springsport onder Bernardo Alves en nam ondermeer deel aan de Olympische Spelen in Athene en het WK in Aken. Verder was Canturo winnaar van de Grote Prijs van Madrid en plaatste hij zich als 4e in de Grote Prijs van Aken. Canturo voegt daarnaast de waardevolle springgenen toe van Holsteiner stam 162. Moedersvader Coriano presteerde eveneens succesvol in de internationale springsport en is een kleinzoon van de invloedrijke Ramiro-dochter Golda uit stam 318d2. In de derde generatie voert Canturano het prestatiebloed van Ahorn Z. Ook de bekende fokhengsten Indorado, Lordanos, Numero Uno, Lux Z en Concerto II voeren aan moederszijde het bloed van Ahorn Z. Canturano is zelf een product uit Holsteiner stam 2067. Overgrootmoeder Orion (Fontan) geniet eveneens bekendheid als grootmoeder van de sporthengst Gondoso (Gonzales) waarmee Hugo Simon de Derby van Hamburg op zijn naam schreef. Uit deze wijdvertakte Holsteiner familie komen eveneens de internationale springpaarden Leonardo, Lordon, Leonidas, Con Spirito, Landstreicher, Cattani en Sympatico.

Canturano deed in 2006 in Adelheidsdorf de 70-dagen Test en behaalde daarbij de eerste plaats met 135,20 punten voor het springen. Voor het parcoursspringen en zijn springkwaliteit kreeg hij het cijfer 10!!!

Canturano is goedgekeurd voor het KWPN en wordt omschreven als een hengst die zeer voorzichtig is en zeer veel vermogen toont. Hij werd beoordeeld met een 9 voor vermogen en een 8,5 voor als aanleg als springpaard.

Canturano kreeg tijdens de hengstencompetitie van 2007-2008 telkenmale zeer hoge cijfers voor de springonderdelen en wordt beschreven als een hengst met zeer snelle reflexen en veel vermogen en lichaamsgebruik op de sprong. Canturano won de hengstencompetitie van Denekamp en Weert.

De eerste veulens van Canturano zullen in 2008 geboren worden.
Canturo Cantus Caletto I
Monoline
Fara Calando I
Ulara II
Madonna IV Coriano Corrado I
Option
Zalme Ahorn Z
Orion
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Hannover Hannover , Holstein Holstein , KWPN KWPN , Oldenburg Oldenburg , SWB SWB , BWP BWP , Zangersheide Zangersheide , Selle Français Selle Français

Dekgeld op aanvraag

Sperma diepvries

Foto's