Bestel sperma

Bingo Ste Hermelle

Bingo Ste Hermelle werd in 2011 geboren bij Elevage Ste Hermelle. Reeds als 2-jarige toonde hij zoveel kwaliteit dat hij goedgekeurd werd bij het Selle Français. Ook onder het zadel zette hij zijn succes voort in de Belgische Hengstencompetitie voor jonge paarden. Hij werd zelfs kampioen als 5- en 6-jarige!

Het is dan ook geen verrassing dat Bingo werd aangekocht door Axel Verlooy van Eurohorse. Hij vervolgt zijn succesverhaal door als 6-jarige onder het zadel van Harrie Smolders de Youngster rubrieken in Valkenswaard te winnen. Op 7-jarige leeftijd wordt hij verkocht aan Equus Terra in Mexico, met bemiddeling van GP Sporthorses (Pieter Goyvaerts).

Ook in Mexico blijven de topprestaties van Bingo zich verzamelen ​​met talrijke overwinningen en klasseringen onder het zadel van Martin Alejandro Jimenez Valdivia. Wanneer ze de magische hoogte van 1m50 bereiken, is het heel duidelijk: Bingo is nog tot veel meer in staat!

Het is dan ook geen verrassing dat Daniel Deusser begin 2021 wordt gekozen als zijn nieuwe ruiter. In slechts enkele maanden tijd toonde Bingo zich al Daniels meest veelbelovende paard! Hij is nog maar 10 jaar oud en toch behaalde Bingo al de overwinning in de CSI5* Grand Prix van Valkenswaard. En als je daarenboven naar zijn pedigree kijkt, weet je dat hij ook als vaderdier zeker interessant zal zijn!

Number One d'Iso un Prince Baloubet du Rouet Galoubet A
Mesange du Rouet
Hotesse du Hamel Si tu Viens
Urgelle
Ujade Ste Hermelle Diamant de Semilly Le Tot de Semilly
Venise des Cresles
Gazelle Bleus Paladin des Ifs
Cacahuette Amaury
Gekeurde hengst

Gekeurd voor Zangersheide Zangersheide , Selle Français Selle Français

Dekgeld 800 € / inseminatie of 1600 € max 3 cyclussen

Sperma diepvries

Video's