Pour le sperme

Bubalu

Vader Baloubet du Rouet was Olympisch Kampioen in Athene 2004 en was maar liefst drie maal de winnaar van de finale van de wereldbekerwedstrijd. Ook zijn nakomelingen presteren op Grand Prix niveau.
Moeder Zancara was Res. Kampioen van Nederland en is ‘Keur, ‘Preferente, Prestatie’. Zij bracht de goedgekeurde hengst Great Pleasure en de Grand Prix springende goedgekeurde hengsten Pessoa en Montreal. Grootmoeder is de ‘Keur’, ‘Preferent’ en ‘Prestatie’ merrie Shoraya. Dit is ook de moeder van Aldato - goedgekeurde hengst en Grand Prix springen, Dehlia - 1.50m. springen en nationaal Kampioen ‘Keur’ merrie en moeder van Grand Prix springpaard Quality Boy, Collete - ‘Keur’ en moeder van Edminton die de Grand Prix van Leeuwarden won, Wildroos - ‘Keur’ Preferent’ en ‘Prestatie’ verder nationaal Kampioen en moeder van de Grand Prix paarden Deka en Ishan, en Oraya, die op internationaal 1.40m niveau sprong. Deze Holsteiner stam heeft Nr. 474A, net als de hengsten Calato, Azteca VDL, Cavalier ISH etc.
Bubalu VDL werd succesvol uitgebracht door de Colombiaan Ricardo Villa, zij werden o.a. Nationaal Kampioen van Columbia en werden o.a. 4e in de GP Kentucky en 5e in de GP Saugerties.
Bubalu VDL wordt nu uitgebracht door Cameron Hanley met als doel het hoogst haalbare.
Bubalu VDL kreeg bij zijn goedkeuring voor het BWP in de USA 86 pnt van de 100, dat was de hoogste score ooit in de USA.
Bubalu VDL is beschikbaar dmv diepvriessperma.
Bubalu VDL: sterke moederlijn, Baloubet du Rouet en prestaties.Baloubet du Rouet Galoubet A Almé
Viti
Mesange du Rouet Starter
Badine
Zancara Nimmerdor Farn
Ramonaa
Shoraya Ladykiller xx
Etoile
Étalon approuvé

Approuvé pour BWP BWP , KWPN KWPN , UNIRE UNIRE , Holstein Holstein , Hannover Hannover , Oldenburg Oldenburg , Selle Français Selle Français

Conditions de monte 300 € + 900 € bij dracht op 1/10/20

Disponible en frais

Photos
Vidéos